Nejnovější recenze ze sekce Kráječe ovoce a zeleniny
- Koupila jsem to na zelí,už máme hotovo, Tescoma je spolehlivá a dobrá značka.
Nic
horší stabilita nožů při krájení
Teprve hodnotím
Börner Multimaker - plně barevný: Mísa a poklice s těsnícím ventilem, odkapkávačem a Multiplatem Barva: Zelená
Doporučuji
- Přírodní produkt
- Zadna
- Neuseka nic,hracka,zklamani
- ted už super
- Dobrý výrobek
- kvalita
Mám s krouhačem dobré zkušenosti z dřívějška.
- Dobře drží na zemi
Z kráječe se loupe černá barva, takže zboží naprosto nevyhovuje.
Obdržené zboží neodpovídá propagovanému výrobku. Není tam moderní dobíjecí bezdrátový panel, ale výrobek se musí nabíjet ze spodu přes mikro USB kabel (zastaralým způsobem).
Dva kusy výrobku byli koupeny jako dárek a oba kusy budu vracet dle podmínek prodejci zpět.
De Gusto V-kráječ NEREZ
Přidáno: 2. listopadu 2024
(naposledy upraveno 2. listopadu 2024)
Zakoupeno v TVPRODUCTS.cz
- přijatelná cena
- sklon nožů je o něco větší než u konkurence, a tak je lehčí krájet tvrdé plodiny
- jezdec je katastrofální - vůbec není tvarovaný podle bočních vodítek kráječe, drhne, vrtí se
- protože není jezdec tvarovaný podle kráječe, je od nožů opravdu daleko a při krájení nedokrojí více než 5 mm plodiny = mezi jezdcem a kráječem zůstávají při krájení velké zbytky, zvláště u krájení jablek na křížaly jsou to hodně velké kusy
- výměnné krájecí desky mají v sobě velký kulatý otvor, do kterého zacvakne zámek kráječe při zasunutí desky do kráječe.. tento otvor je v místě, kam při strouhání běžně zajiždí i jezdec s krájenou plodinou, a tak se při krájení buď o tento otvor zadrhnete, nebo o tento otvor krájenou plodinu rozšmelcujete
jezdec i aretace krájecích desek nejsou dobře vyřešené, a struhadlo proto nedoporučuji
Byl jsem skeptický, zdálo se mi, že je to na malé brambory, ale je to dobrý výrobek. Určitě se vyplatí i kvůli času, hranolky, které jem dřív krájel nožem jsem měl rychle nařezané.
- Kvalitní a velmi pěkné koše. Vypadají, že dost toho vydrží.
Mám už druhý jsem velmi spokojená je ostrý .
- Ta dobrou cenu lis spolu s drtičem
- Drtič jablka nejen drtí, ale i rozseká, výstup vypadá dobře
- Obsluhovat drtič je dřina (větší než u hrotového drtiče). Bez ustavení na nějakém stole je obtížné ho shora udržet rukou. Chce trochu cviku naučit se jak ho pomalým nerovnoměrným pohybem donutit, aby si lopatky nabíraly jablka, při rychlejším plynulém točení se mu moc nechce.
Vynikající kvalita. Doporučuji.
Prostě klasika. Starý už byl polámaný, jsem ráda, že se ještě pořád vyrábí. Jednoduchý, funkční, bez problémů se myje.
krásně osvítí wc večer
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »